Παρασκευή, 9 Απριλίου 2010

Προπαγάνδα και Παραπληροφόρηση


Παρακολούθησα σήμερα την εκπομπή του κ.Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και απορώ πως γίνετε να νομίζουν πως μας δουλεύουν τόσο πολύ και τόσο ψυχρά κάποιοι άνθρωποι. Ειλικρινά σε ένα πάνελ που ο ένας δουλεύει τον άλλον δε βρέθηκε ούτε ένας να πει δύο σωστές κουβέντες.

Ένα πάνελ στο οποίο βρισκόταν άνθρωποι που ωθούσαν κατά καιρούς το κόσμο στη βία, που έστηναν αγώνες, που όριζαν την πορεία του πρωταθλήματος

Επειδή φυσικά ο παρουσιαστής ήθελε να περάσει τα δικά του μηνύματα γύρισε τα πάντα στα πολιτικά. Έτσι κάθε άνθρωπος που πηγαίνει στο γήπεδο είναι Αναρχικός, Εθνικιστής κλπ κλπ. Και αναγκαστικά βέβαια τα παραπάνω είναι και άσχημα επειδή μπορεί να μην συμβαδίζουν με τις απόψεις του παρουσιαστή.

Βγήκε ο πρόεδρος των Ιερολοχιτών και του είπε πέντε-δέκα σωστά λόγια και ο κ.Τριανταφυλλόπουλος προσπαθούσε (χωρίς επιτυχία εννοείτε) να μας αποδείξει πως το μαύρο είναι άσπρο και όχι μαύρο.

Όταν δε έδωσε το λόγο σε οπαδούς για να ακουστεί και η αντίθετη γνώμη δε σταμάτησε να τους περνάει ότι αυτός θέλει και φυσικά ανέχτηκε τον κ.Μητρόπουλο που τους πίεζε να δώσουν ονόματα. Μιλάμε για παιδιά 19 χρονών (και πολύ λέω) που μπορεί να μην πήγαν και ποτέ στη ζωή τους σε γήπεδο.

Θεωρώ πως όλος ο φίλαθλος κόσμος γέλασε σήμερα μαζί σας και πέσατε πολύ στα μάτια πολλών ανθρώπων. Αν νομίζετε πως δουλέψατε πολλούς τότε μπράβο σας. Το γήπεδο είναι γήπεδο και όχι όπερα. Όπως κάποτε είπαν οι Α.Μ.Α.Ν. λέγετε ποδοσφαιρικός αγώνας και όχι ποδοσφαιρικό τσάι.

Ρυθμίστε πρώτα όλα τα υπόλοιπα στη κατά τα άλλα ονειρική Ελλάδα και αυτοί που σφάζονται μεταξύ τους θα σταματήσουν από μόνοι τους να το κάνουν.

Φυσικά και κάνεις από τους εκλεκτούς καλεσμένους σας δε μίλησε για μία αστυνομία που ρίχνει ληγμένα χημικά, που προκαλεί επεισόδια από το πουθενά και άλλα πολλά.

Τέλος βάλτε το καλά στο μυαλλό σας. ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. Γιατί;

α. Δεν είναι εκκλησία αλλά ΓΗΠΕΔΟ.
β. ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

Αυτά είχα να πω, δικές μου απόψεις (το τονίζω)!

4 σχόλια:

 1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Κλασικά συνεχίζει το ψέμα σε όποιο θέμα πέφτει στα χέρια του.
  http://troktiko.blogspot.com/2010/05/m_9621.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Άλλη μια δικαίωση για το ΤσουΟκ

  http://troktiko.blogspot.com/2010/05/he-meat-balls.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Στα δικαστήρια ο Μάκης με το Τροκτικό...
  http://troktiko.blogspot.com/2010/05/kefte-chafie-kafirm-of-journalism.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή