Κυριακή, 11 Απριλίου 2010

Έλεος πια κυρία Μανωλίδου!!!


Εντάξει πλέον το έχει παρακάνει... Η κ.Μανωλίδου ήταν αρκετά ψηλά στα μάτια μου αλλά έχει πέσει πολύ... Πάρα πολύ θα έλεγα.
Ναι ξέρουμε πως έχετε πολλές γνώσεις και μπράβο σας αλλά η ζωή χρειάζεται και λίγο χιούμορ και δυστυχώς μας έχετε δείξει πως δεν υπάρχει ίχνος από αυτό μέσα σας.
Σας βλέπουμε να είστε σκληρή με παιδάκια στο "Ταλέντο" , να πουλάτε ειρωνεία σε ανθρώπους που προσπαθούν να πετύχουν κάτι στη ζωή τους μέσα από κάποιο ταλέντο που νομίζουν πως έχουν...και ναι τις περισσότερες φορές δε το έχουν πραγματικά!
Το να προσβάλλετε άτομα τα οποία όπως φαίνεται ξεκάθαρα δεν έχουν κάποιον να τους κρατήσει για να μην γίνουν ρεζίλι σε όλη την Ελλάδα ή είναι άτομα χαμηλής νοημοσύνης δεν είναι μαγκιά. Στην πραγματικότητα η πράξη αυτή μειώνει πιο πολύ την δική σας νοημοσύνη παρά του διαγωνιζόμενου

Τέλος είδα σήμερα το trailer της επόμενης εκπομπής του "Ελλάδα έχεις Ταλέντο" και έπαθα πλάκα. Παρεξηγηθήκατε με τον Ηλία Ψινάκη; Αν είναι ποτέ δυνατόν να παρεξηγηθεί ο οποιοσδήποτε με έναν άνθρωπο που ο πρώτος που σαρκάζει είναι ο ίδιος του ο εαυτός (θεά, ηλικία κλπ.)... Μας κουράσατε πολύ.

Όπως πολύ έχει κουράσει το "ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΝΑΙ" "ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ" ... μην μιλήσουμε για μεγάλα, υπάρχει ο Ψινάκης που θα σας τα πει αυτά...

4 σχόλια:

  1. sumfwnw me osa diavazw agapi mou...as xamilwsoun ligo oi mutes...Psinaki eimaste mazi sou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tην αγαπήσαμε απο το "σμουτσσσ" του Ράδιο Αρβύλα αλλά μας απογοήτευσε με αυτήν την ξινίλα, το τούπε και τον δήθεν καθωσπρεπισμό που έχει στο Ελλάδα έχεις ταλέντο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή