Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2010

Για να μην κράζετε μόνο την Ελλάδα


Ναι ξέρω ότι μπορούσαμε να είχαμε περάσει, ίσως και σχετικά εύκολα Ξέρω ότι χάσαμε από τα κλιματιστικά και τα βίντεο made in Korea αλλά να κοιτάμε λίγο τι κάνουν και οι άλλοι "μεγάλοι". Λοιπόν πέρα από την Λατινική Αμερίκη που πάει καλά η Ευρώπη είναι μαμισέτα. Η Ισπανία που άρχισε σαν φαβορί έχασε από την Ελβετία. Η Γαλλία όχι απλά αποκλείστηκε αλλά διαλύθηκε κιόλας (ξέρετε τα συμβάντα που έγινε πιστεύω με τους Γάλλους). Σήμερα είδαμε και την Ιταλία, παγκόσμια πρωταθλήτρια 2006, να φεύγει νωρίς και αυτή. Για τον τσούτσο καβάλα δηλαδή. Μιλώντας για μεγάλους έρχεται και η σειρά της Ακτής Ελεφαντοστού να την κάνει και μην πει κανείς ότι η Ακτή δεν έχει πολύ καλύτερη ομάδα από την δική μας. Μην κράζετε λοιπόν μόνο τα δικά μας παρτάλια... υπάρχουν και χειρότερα!

2 σχόλια:

  1. Μα γιατί να κράζουμε;Και μέχρι το 75 που κρατήσαμε το 0-0 μια χαρά κύριοι ήμασταν!Έχει άλλα προτερήματα η Εθνική μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλοί κράζουν! Το θέμα δεν είναι να μην κράζουν αλλά να μην νομίζουν πως είμαστε καμιά υπερομάδα μετά το 2004 που είχε πάρει υπνωτικά ο Θεός! Μέχρι εκεί μπορούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή