Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2011

Σχετικά με τα στημένα παιχνίδια


Ωραία. Μπορούμε να αισθανόμαστε υπερήφανοι πλέον μετά τις τρομερές αποκαλύψεις περί στημένων αγώνων στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Όλοι πέσαμε από τα σύννεφα. Μα καλά υπήρχαν τόσο καιρό στημένα παιχνίδια; Δηλαδή το Ολυμπιακός-Παναθηναικός ήταν στημένο; Και το περσινό Άρης-ΠΑΟΚ; Έλααα δε το πιστεύω...

Εντάξει αποκαλύφθηκε το κοινό μυστικό. Και; Τώρα θα γίνει κάτι; Θα τιμωρηθούν επιτέλους Ψωμιάδης, Μπέος, Μαρινάκης και λοιποί; Το ίδιο και οι ομάδες τους. Ήδη ο γιος του Ψωμιάδη και πρόεδρος της Καβάλας αφέθηκε ελεύθερος για 250.000 ευρώ. Ψίχουλα σε όσα έχει βγάλει από τα στημένα. Εδώ ένας απλός Ζαβαντίας έβγαλε 13 εκ. ευρώ από ένα μόνο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στο κύπελλο.

Αν γίνει ότι γίνετε κάθε φορά σε παρόμοιες καταστάσεις στην Ελλαδίτσα μας θα τιμωρηθούν κάποιοι αδύναμοι και τα "μεγάλα κεφάλια" θα την βγάλουν πάλι καθαρή. Καλό σημάδι είναι βέβαια ότι οι Αγγελόπουλοι αποχωρούν από μόνοι τους καθώς δεν αντέχουν, όπως αυτοί λένε, την βρώμα του χώρου.

Διαιτητές, ποδοσφαιριστές άχρηστοι (Ζαβαντίας, Μενδρινός) και διεθνής (Αβραάμ Παπαδόπουλος), Πρόεδροι ομάδων (Ψωμιάδης,Μπέος,Κομπώτης,Μαρινάκης κλπ κλπ) και πάρα πολλοί ακόμη έχουν καταστρέψει αυτό που εμείς γουστάρουμε, την μπάλα.

Πάντως προσωπική μου άποψη είναι ότι κάποιοι θα τιμωρηθούν αλλά τίποτα δεν θα αλλάξει στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ελλάδας. Θα συνεχίσουμε να είμαστε η κατάντια της Ευρώπης και μεταξύ μας θα λέμε ότι όλα είναι μια χαρά τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου